Jucării care efectiv elimină stresul


În zilele noastre,stresul este din păcate omniprezent,fie datorită banilor,locului de muncă,familie,etc... Din fericire au apărut câteva jucării utile care pot elimina stresul și pot fi folosite la birou,acasă sau chiar pe stradă ori în parc pe o bancă.Am cautat și am făcut o scurtă listă de 3 jucării cu acest scop:

1.Kururin
Este o jucărie japoneză,mică,pentru a putea avea loc cu ușurință in buzunar.
Kururin te ajută să scapi de tot de stres și să te relaxezi.Tot ce trebuie să faci este să o balansezi și să o împingi într-o parte iar el trebuie să cadă în picioare,având 2 părți adezive.Jucăria asta tocmai ce a apărut și la noi în țară.
2.Begleri Beads
Aceasta evident este o jucărie împotriva stresului și nu numai. Este compusă din 2 bile de lemn sau metal legate între ele cu un șnur. De aici începe distracția...o așezi pe degete și începi să faci ,,trucuri" care mai de care. Begleri Beads are scopul să îți țină mâinile și mintea ocupată.
3. Fidget Spinner
Această jucărie a fost concepută pentru a ține sub control anumite boli precum autismul și ADHD-ul,însă acum acest spinner a fost reinventat și a ajuns poate cea mai cunoscută jucărie din 2017. El este compus dintr-o bucată de plastic(cel mai des întâlnit)lemn sau metal și 3 rulmenți. Scopul lui este doar....să se rotească asemănător cu titirezul din copilăria noastră însă acesta îl poți ține pe un deget și să creezi poate anumite ,,trucuri" cu el și evident îndepărtează stresul.

Voi mai reveni cât de curând cu o altă serie de jucării distractive sau nu,dar care elimină stresul și gândurile inutile
                               
                                                                                    -Ionuț Bugariu-

Comentarii