Berea este astăzi un aliment foarte consumat pentru efectul răcoritor și pentru gustul acesteia. Cu toate că a fost descoperită cu mii de ani în urmă,berea a stat mult timp într-o lumină nu prea plăcută.
,,Tot mai multe studii medicale relevă însă faptul că un consum moderat de bere aduce un beneficiu concret pentru MENȚINEREA STĂRII DE SĂNĂTATE A FIECĂRUIA DINTRE NOI"
Fiind vară și evident căldura ne dă mari dureri de cap,berea este ,,vedetă în frigider" așa că hai să vedem și avantajele/beneficiile acesteia:
1.MENȚINE SĂNĂTATEA RINICHILOR.
Un stiudiu finlandez a DEMONSTRAT că,față de alte băuturi alcoolice,berea are mult mai multe efecte benefice asupra aparatului renal. Fiecare sticlă de bere consumată REDUCE CU 40% RISCUL DE APARIȚIE A CALCULILOR (PIETRE LA RINICHI)
2. SCADE NIVELUL DE COLESTEROL ,,RĂU"
Fibrele conținute în bere ajută la scăderea nivelului de LDL-colesterol (colesterolul rău)
3. Eficientă pentru sistemul osos.
Nivelul ridicat de siliciu din bere FAVORIZEAZĂ CREȘTEREA DENSITĂȚII OSOASE
4. PROTEJEAZĂ ÎMPOTRIVA INFARCTULUI MIOCARDIC.
Băutorii de bere au un risc cu 40-60% MAI MIC DE A FACE INFARCT MIOCARDIC DECÂT CEI CE NU BEAU NICIODATĂ.
5.ÎMPOTRIVA ALZHEIMER.
Comentarii
Trimiteți un comentariu