LEGALIZAREA MARIJUANEI!

Canabisul este o plantă verde..bla bla bla..această plantă deține o istorie impresionantă de mii de ani încoace..bla bla bla...dar nu despre asta vreau să vorbesc ci despre motivele pentru care ar trebui LEGALIZATĂ.
•menționez că nu sunt consumator dar adevarul este adevar și beneficile sunt beneficii. Nu trebuie să ascundem toate astea, toate avantajele plantei așa cum o fac parinții și profesorii noștri care o pun într-o lumină proastă. Noi trebuie să deschidem ochii. •

1. Marijuana poate fi utilizată în scopuri medicinale pentru tratarea sau ameliorarea diferitor boli precum: SIDA,CANCER,PROBLEME NEUROLOGICE,GLAUCOM,DEPRESIE,EPILEPSIE.



2. Nu este un drog de mare risc.

Defapt am putea spune că nu este deloc un DROG avănd în vedere că dependența este nulă iar până acum nicio persoană nu a murit din pricina acestei plante,pe când din cauza alcolului sau tutunului..cifrele vorbesc de la sine.



3. Ar exploda turismul în România!
Îmaginați-vă cum ar fi dacă în cafenele pe lângă cafea ai putea cumpăra și o ,,țigară" de marijuana sau în patiserie să poți mânca o prăjotura cu marijuana.
Hotelurile,pensiunile etc..ar fi pline anual cu turiști,ar crește substanțial turismul și evident asta i-ar mulțumi pe politicieni,patroni etc...

4.Traficul de marijuana nu ar mai fi o problemă pentru autorități

5. Statul ar obține bani din accizarea marijuanei la fel precum din accizarea tutunului.
Vânzarea acesteia este o piață de câteva zeci de miliarde de dolari..deci...

•Politicienilor băga-mi-aș pula-n sufletul vostru,voi știți futu-vă-n gură câți oameni mor anual pentru ca nu sunt tratați cu planta asta??? Nu știți muiștilor dar mor sute de mii!! Scârbelor suntem otrăviți cu mizerile alea de alimente și o plantă inofensivă,naturală și benefică o țineți ilegală. Psihiatrii tratează cu droguri legale din farmacii și culmea alea sunt nocive.
În farmacii sunt droguri precum: Siropul de tuse Rofedex,Tussin Forte,Tantum Rosa,Regenon,xanax,dar niciun medicament pe bază de marijuana!!!

•Ionuț Bugariu•

Comentarii